mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

Újragomboljuk a kabátot...

2009.03.21. 19:02 | Gregor Elmarsson | Szólj hozzá!

Kedves Miniszterelnök Úr, kedves Feri!

Kénytelenek vagyunk bevallani, hogy még minket is, akik politikai és kommunikációs tanácsadásból keressük meg a libamájra és kaviárra valót, szóval még minket is időről-időre meglep az a szellemi frissesség, az a fantasztikus előrelátás, amellyel ügyeidet - ügyeinket - kezeled.

Most, amikor már-már azt hittük, szorul a hurok, amikor már fenyegető árnyékként tornyosul fölénk a külső és belső ellenség, olyan vezércselt tudtál keresztülvinni, amivel nemcsak Orbánnak és keretlegényeinek, hanem a belső ellenségnek, az Új Magyar Köztársaság Párton belüli ellenzékének is nehéz napokat, heteket, sőt éveket fogsz szerezni.

Saját újságíróink okosan asszisztálnak, a külföldi sajtó visszafogott, Rasmussen pedig ügyesen kiáll melletted, így minimalizálva az esetleges kommunikációs veszteségeket.

Miniszterelnök Úr, kedves Feri! Gratulálunk, ismét zseniális voltál. Kollégáinkkal nekiülünk, és elkezdünk dolgozni a következő két hét javaslatain.

Húzzunk bele!

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr921016720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása