mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

Nem erdemelnek ezek meg Teged

2009.03.29. 10:52 | Emerico Del Monte | Szólj hozzá!

Tisztelt Miniszterelnok Ur, kedves Feri!

Minden tisztelettel, de szivunket megkemenyitve ki kell jelentenunk, hogy ez van, ha nem hallgatsz rank. Hiaba adtunk jobbnal jobb tanacsokat, hiaba dolgoztunk ejt nappalla teve azon, hogy ne csak a porbafingo magyar nepet, a zsebfasiszta Orban vezette narancsos csurhet, de meg a korlatolt, munkasor-attitudu szerencsetlen szocikat is az orranal fogva tudd vezetni.

Igy nem lehet, Miniszterelnok, illetve Partelnok, illetve Gyurcsany Ur. Ertettuk, hogy miert probalkoztal a szerencsetlen Amway-ugynokkel, meg az aranyos oreg bacsival, ami mar Goncz papanal is bejott, de ezuttal ez is keves volt.

Nem hallgattal rank, Ferenc, ez igy jartal. Persze mi tudjuk: Magyarorszag, es mostmar az MSZP sem erdemel meg Teged.

Mi kitartunk Melletted - egy darabig biztos. A hazai esemeneket oszinte szomorusaggal kovetjuk innen, a mauritiusi Meridien hotelbol, ahol a kovetkezo nehany evben meghuzni kivanjuk magunkat Gregor kollegammal. Ha valami eszunkbe jut, hogy mit lehetne tenni, mindenkeppen jelezzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr941032561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása