mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

Te vagy a jövő!

2009.03.09. 23:40 | Gregor Elmarsson | Szólj hozzá!

Kedves Miniszterelnök Úr!

Elnézésedet kérjük, hogy kicsit elhanyagoltunk az elmúlt időszakban, de egyrészt más, szintén elképesztően fontos és kurrens ügyekkel is foglalkoznunk kellett (az az igazság, hogy lakást vettünk és céget alapítottunk Londonban, mert hát egyre közelebb van az a fránya 2010...), másrészt kicsit kivártunk, mert egy pillanatra megint az volt az érzésünk, hogy mindenféle kontroll, az általunk oly' nagyra tartott Gyurcsányi Szervező Erő nélkül zajlanak az események. Szerencsére egyéb elfoglaltságainkat letudtuk, továbbá ma azt is beláttuk, hogy még minket is érhetnek meglepetések.

A múlt héten, bevalljuk, egészen elárvultnak éreztük magunkat, amikor azt tapasztaltuk, hogy javaslataid süket fülekre találtak Európában, sőt még ezek a szánalmas körüllakó, állítólag velünk egy régióhoz tartozó majmok is elárultak. Persze ők nem tudhatták, hogy valóban csak bazári majmok lehettek abban a zseniális, minden részletében kidolgozott, tökéletesre csiszolt tervben, amelyet kidolgoztatok. Mi is csak később jöttünk rá, hogy egy eleve elfogadhatatlan tervvel kellett előállnotok ahhoz, hogy aztán azt mondhassátok: igen, mi valóban eredményt akartunk elérni, de hát ez az EU már csak ilyen: a sok protekcionista, csak önmagával törődő, kizsákmányoló, az egyenlők között egyenlőbb nyugati ország, no meg a nekik pitiző, önállótlan keleti blokk érzéketlen az általad szorgalmazott megoldások iránt. Még hogy Gyurcsány Ferenc követel?! Itt bántják a szegény, jót akaró magyarokat, kérem szépen! (Azért kicsit rosszul esett, hogy nem velünk dolgoztattad ki a regionális csomagodat. Azt gondoljuk, hogy az elmúlt időszakban nyújtott igazán értékes segítségünkkel bebizonyítottuk: rászolgáltunk már egy szaftosabb állami megrendelésre is.)

Hááááát, Miniszterelnök Úr, ahogy ezt a kalapos nőt és vele az MDF-et az elmúlt években behúztátok, az egészen elképesztő. Egész egyszerűen fantasztikus, ahogy kisöpörtétek a sok avíttas, magyarkodó, nemzeti légvárakat építgető, rossznyakkendős tanítót, bölcsészt meg mindenféle egyéb értelmiségit, és olyan emberekkel töltöttétek fel a pártot, akik abból egy, az Új Magyar Köztársaság eszméjéért és értékeiért kiállni képes, igazi európai, demokratikus, a jövőért tenni akaró és tudó Magyar Demokrata Fórumot tudnak építeni. Kicsit rezgett a léc ennél az Almássy-sztorinál, de ezt is ügyesen elintéztétek, sőt, még annak a bajszos bankárnak is oda tudtatok pörkölni egyet... Már csak arra kell figyelni, hogy Bokros tényleg a Nagy Magyar Megmentő szerepében tudjon tetszelegni. Látjuk, hogy ezen a média már keményen dolgozik - ez az, húzzunk bele, a sok paraszt a végén még akarni is fogja, hogy Lajos az utolsó cseppeket is jó alaposan kipréselje belőlük. (Kezdünk arra gondolni, hogy valójában a magyarok jelentős részében társadalmi szinten valósul meg a mazochizmus...)

Hogy a siker teljes legyen, az alábbiakat javasoljuk megfontolásra:

1. Bokros Lajos a parlamenti büfében pozsonyi mákost eszeget, ami csöppet ki van száradva, s egy nagyobbacska morzsa megakad Lajos torkán. Te éppen belépsz az ajtón (a cigány szervezetek képviselőivel), még pont idejében ahhoz, hogy Heimlich-fogással megmentsd a Nagy Magyar Megmentő életét, amit Kolompár Orbán mobiltelefonjával rögzít. A felvételen jól hallatszik, amint azt mondod: "Lehet, hogy a kihívóm, de mégis elsősorban Ember!". A videó egy órán belül a YouTube-on van, este a híradók és a közéleti műsorok teljes egészében hozzák. Krizsó Szilvia nem tudja visszatartani a könnyeit, és behallatszik a teljes stáb együttérző pityergése.

2. Laller megmentése után a büfében felfedezed, hogy az aznapi menüben cigánypecsenye szerepel. Államférfiúi nagyságra valló tettet viszel véghez: az említett ételt "Integrációs Szelet"-té nevezed át.

3. Miután elfogyasztottatok fejenként legalább két adag Integrációs Szeletet, a cigány vezetőkkel az ülésterembe siettek, ahol Kolompár Orbán kiemeli az Árpád-sávos zászlót a történelmi zászlók közül (tudod, az a sok színes szar, amikre felesküdtél), és kimossa egy lavórban. Ha akarja, kimoshatja a többit is.

4. A cigány vezetők eltávozása után felhívod Szilvássy Gyurkát, és elrendezitek a március 15-i dolgokat. Csak úgy, ahogy szoktátok, sub rosa. De erre még addig úgyis visszatérünk.

Sajnos a belső ellenségekre ma megint nem jutott idő, de ne félj, Miniszterelnök Úr, nem maradsz tanács nélkül ez ügyben sem. Hamarosan jelentkezünk.

Addig is vigyázz Magadra, hiszen Te vagy az Egyetelen, aki ebből a bőgatyás, tokaszalonna-zabáló, hőzöngő népségből európai polgárokat tudsz teremteni Magyarország, az Új Magyar Köztársaság számára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr85992617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása