mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

Ophélie

2009.02.16. 21:42 | Emerico Del Monte | Szólj hozzá!

Kedves Miniszterelnök Úr!

 

Gondolom, sosem lankadó és mindenre kiterjedő figyelmedet nem kerülte el a szomorú hír, miszerint ma bebizonyosodott: Ophélie, a szeretett taktikai koalíciós partnerünk (nem az MDF, az SZDSZ) által vezetett csodás világvárosunkban eltűnt francia diáklány holtesttét találták meg a rendőrök.

A hírből a sötét éjszakában világító Hold fényét is túlragyogó értelmeddel minden bizonnyal észlelted azt is, hogy - korábbi terveinkkel ellentétben - sajnos nem Te, tisztelt Miniszterelnök Úr találtad meg Ophélie-t.

Pedig milyen szépen elterveztük, hogy egy kora hajnali, magányos (pusztán néhány jó kondiban lévő gyurcsányista nyugdíjas testnevelő által kísért) margitszigeti futás során, az ország gondjain való elmélkedés által sem akadályozva veszed észre a felkelő Nap fényét, amint egy karórán megcsillan a víz alatt, majd ekkor egy tigrisbukfenccel a folyóba veted magad, és erősen könnyezve, Mozart Requiemjét elhalaló hangon emeled ki a testet a vízből.

Ez most nem jött össze, és egyrészt a család gyászában osztozunk, másrészt ma éjszaka nem alszunk, és dolgozunk az újabb ötleteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr42947425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: margitsziget gyurcsány fletó ophélie
süti beállítások módosítása