mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

Nem ez a harc lesz a végső

2009.03.20. 09:29 | Gregor Elmarsson | Szólj hozzá!

Kedves Miniszterelnök Úr, kedves Feri!

Bevalljuk, kicsit tartottunk március 15-étől, de végül - hála az Operatív Törzsnek és Gyurkának - alaptalannak bizonyultak a félelmeink. A narancsfasiszták úgy összeszarták magukat, hogy felhúzódtak a Várba, az a néhány hőzöngő majom, akik azt hitték, hogy eljátszhatják Petőfi vagy Táncsics reinkarnációját, egy darabig biztosan nem fog mindenféle ocsmányságot ordibálni egy méltóságot és higgadtságot igénylő nemzeti ünnepen. (Persze nem Gyurka legényeire gondolunk, akikre viszont egy kicsit jobban oda kellene figyelni, mert néhányan már kiszúrták, hogy a fasiszta hőzöngések összes lehetséges helyszínén ott voltak... Könyörgünk, legalább ne adjatok mindegyikre egyforma nadrágot!)

Ez az ezeréves múlttal büszkélkedő, szerencsétlen, gulyászabáló, ostoba népség valószínűleg észre sem veszi, hogy mennyire Hozzád kötődik már a rendőrség. Elég csak elolvasni az egyik gyurcsánytakarodjozó eszetlennek a szabálysértési határozatát: szinte kiugrik s sorokból az Irántad érzett tisztelet és megbecsülés. Ez is azt bizonyítja, hogy a viccekkel ellentétben mégsem olyan ostobák a rendőrök. Persze csak ha megfelelő emberek vezetik őket...

Összességében szépen, nyugodtan, a tervek szerint lecsengett ez az ünnep is: a kordonokon már senki nem lepődik meg, kiabálni sem nagyon mernek; közel már a pillanat, amikor húszegynéhány évnyi eltévelyedés után mindenki újra toudni fogja, hol a helye. Amikor gyermekeink, unokáink néhány évtized távlatából visszatekintenek majd a harmadik évezred első évtizedére, azt látják majd: Te, Miniszterelnök Úr, Te voltál az az Államférfi, aki újra tudtad formálni a magyar államot, s Te teremtetted meg azt az időt és viszontagsátokat bátran álló, demokratikus, európai országot, amit úgy hívnak: Új Magyar Köztársaság.

Ehhez viszont nem csak az utcán, de a pártban is harcokat kell nyerned. Mielőtt bármit is írnánk e tekintetben, ide kívánkozik egy megható képsor, egy olyan megindító videó, ami erőt adhat az előtted, előttünk álló egy év küzdelmeinek megvívásához.

Fontos, nagyon fontos hétvége kezdődött ma; nem csak Számodra, de mindannyiunk számára, akik hiszünk az Általad képviselt, helyesebben Általad megtestesített értékekben, az európai, demokratikus Új Magyar Köztársaság értékeiben. Ma vívod az első komolyabb csatát a Párt megalkuvó középszerével, azokkal a vastagnyakú, tenyeres-talpas extéeszelnökökkel, akik nem értik a változó idők változó igényeit, akik számára a többet jelent egy tál zsíros pacal megy egy korsó kőbányai május elsején, mint a múlt végső eltörlése.

Vannak, akik azzal merik zsarolni a Pártot, hogy akik melletted - az egyetlen elképzelhető Út mellett - teszik le a voksukat, azok az MSZP és a Kormány hiteltelenedésére szavaznak. Vannak, akik most, hogy nehéz, embert próbáló feladat kiállni Melletted, hirtelen "megvilágosodnak", beismerik, hogy hibáztak, amikor Téged és az Általad képviselt politikát támogatták. Aljas, kétszínű, kálciumhiányos banda! Ezért etetted, ezért tápláltad eddig őket? Elfelejtik, hogy Neked köszönhetően élnek jobban, mint négy éve??? Hiába, a nehézségek mindig növelik az amnéziás megbetegedések számát...

Szerencse, hogy vannak még tisztán látó, egyenes gerincű, megbízható emberek, akikre akkor is számíthatsz, amikor sötét fellegek gyülekeznek feletted. Visszaadja a jövőbe, az emberi értékekbe (és persze a táplálás hatékonyságába, a pavlovi reflexekbe) vetett hitet, amikor olyen bátor, szívet-lelket melengető írással, már-már az őszödi igazságbeszédhez méltó rétori teljesítménnyel találkozunk, mint Debreczeni Jóskának a Népszabiban megjelent cikke. Mert hogyan is lehetne ennél igazabbat szólni:

"Már nem az MSZP a tét, hanem a Magyar Köztársaság!"

Szívbemarkoló, revelációs erővel bíró megállapítás, amivel a hétvégén a sok lábszagú, hagymazabáló, vidéki párttársadat szembesítened kell! Meg kell érteniük: Rajtad kívül nincsen Erő, ami szembe tudna szállni Orbánnal és fasiszta hordájával. Meg kell érteniük Veled és Rajtad keresztül vezet az út abba a jövőbe, ami az egyetlen lehetséges jövő Magyarország és az Új Magyar Köztársaság számára. Ha Téged választanak, tényleg eltörölhetik a múltat: az MSZP-ről végleg lemoshatják a "rendszerváltozás" előtti, rászáradt gulyásmaradékot, és vezetéseddel a magyar progresszió csúcsgépezetévé alakíthatják. Miniszterelnök Úr! Veled most semmik vagyunk, de minden lehetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr431013553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása