mert az országnak szüksége van Rá

Ezen a blogon keresztül a Miniszterelnök Úrnak adott kommunikációs tanácsok már az előkészületi fázisban széleskörű nyilvánosságot kapnak. Az alapötlet szerint a nagy sikerű Miniszterelnöki Blog mellé egy háttérblogot is érdemes létrehozni, hogy már az ötlet-fázisban megismerhessék a Szavazók a legújabb gondolatokat. Természetesen véleményeket is várunk.

Friss topikok

  • Gregor Elmarsson: Drága Emerico, teljesen igazad van, önkritikát gyakorlok. Én vagyok a hülye, amint ez mostanra már... (2009.02.16. 06:35) A Hunvald-ügy margójára

Linkblog

...az alkotó pihen

2009.03.03. 01:19 | Gregor Elmarsson | Szólj hozzá!

Kedves Miniszterelnök Úr!

Öröm látni, hogy elég volt csak bedobni a nyelved alatt csiszolt kavicsot a megbízható médiabirodalom kisség moszatos, békalencsés tavába, és máris egyre táguló körökben futnak a hullámok a víz felszínén. Bevalljuk, amikor az elmúlt napokban kicsit furcsa, váratlan hírek kezdtek megjelenni (például hogy egy kutya miatt ölte egyik szomszéd a másikat, no meg nem is molotov-koktél okozta a Második Tatárszentgyörgyi Tüzet),  kicsit elkezdett izzadni a tarkónk és remegni a térdünk. Egy pillanatra azt hittük (Miniszterelnök Úr, kérünk, ne haragudj, hogy kételkedtünk Benned, de néha olyan nehéz meglátni a LÉNYEGet zsniálisabbnál zseniálisabb húzásaidban!), hogy elveszítitek az irányítást a média felett.

Ehhez képest szavakkal szinte leírhatatlan melegség öntötte el a szívünket, amikor láttuk, hogy amit esetleg szervezetlenségnek, koordinálatlanságnak láttunk, az a Felsőbrendű Szellemi Lény mindent átható nyugalma, a történések felett gyakorolt valódi kontroll érzetének hűvüs, visszafogott eleganciája. A Sunday Times cikke minden kétségünket eloszlatta.

Miniszterelnök Úr, már-már könnyekig meghat a gépezet működtetése felett gyakorolt nyugodt, alkotói hatalmad... Azt hiszem, ha itt lennél, most átölelnélek... Most el is fogytak a szavak, de addig is, míg újra megtalálom őket, s lecsillapítom felzaklatott érzelmeim, Neked ajánlom ezt a dalt, ami egy kicsit Rólad és egy kicsit rólunk is szól. Tudom, érteni fogod.

A bejegyzés trackback címe:

https://fletoforever.blog.hu/api/trackback/id/tr62976749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása